Tel. fix: 0359/177002 Mobil: 0748/777401, 0771/501909 officecolosseum@yahoo.com
Select Page
Servicii Colosseum Security

Paza si protectie

Fiecare persoana juridica sau fizica are anumite cerinte in ceea ce priveste securitatea, cerinte generate de activitatea pe care o desfasoara. In acest set de circumstante, cerintele de securitate sunt personalizate si variate, de la securizarea proprietatii impotriva efractiei, furturilor, distrugerilor pana la detectia armelor, dispozitivelor sau materialelor care pot produce vatamari corporale sau daune materiale.
Serviciul de paza Colosseum Security este efectuat numai cu personal atestat profesional si avizat conform legii.
Colosseum Security a dezvoltat un portofoliu vast de serivicii de paza, specializate si personalizate, bazate pe nevoile reale de securitate ale clientilor sai.
Serviciile de paza Colosseum Security sunt utilizate de catre un vast portofoliu de clienti printre care enumeram: sedii birouri, spatii comerciale, cabinete notariale, cabinete avocatura, resedinte particulare, etc.

Transport valori

Transportul de valori este unul din cele mai sensibile servicii din cadrul celor oferite de societatile de paza specializate.
Destinat in principal domeniului financiar, transportul de valori se realizeaza cu masini blindate avizate de organele de politie, insotite de agenti de interventie avizati, antrenati si dotati corespunzator misiunii. Agentii insotitori sunt atent selectionati, acestia manifestand o conduita morala ireprosabila si o pregatire fizica foarte buna.
Un transport de valori obisnuit necesita un echipaj de securitate avand urmatoarea componenta:

  • autoturism blindat
  • conducator auto
  • agent insotitor inarmat
  • reprezentant al beneficiarului

Monitorizare

Serviciul presupune supravegherea 24/24 ore sau dupa un program stabilit cu beneficiarul, a unui perimetru protejat prin camere video, fapt ce determina ca acest serviciu sa fie unul discret si eficient.
Dintre toate sistemele tehnice de securitate, cel video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Spre deosebire de alte sisteme, cel video ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios.

Operatiunile desfasurate in cadrul serviciului de supraveghere video sunt:

  • vizualizarea spatiului protejat sau a bunurilor care fac obiectul respectivului serviciu, in vederea eliminarii oricaror prejudicii ce ar putea fi aduse acestora;
  • anuntarea Beneficiarului in situatia in care patrund persoane suspecte in perimetrul protejat si trimiterea, dupa caz, a echipajelor specializate;
  • alte servicii stabilite de comun acord cu Beneficiarul.

Paza canina

Colosseum Security dispune de caini special dresati pentru a completa activitatea de paza a agentului insarcinat cu protejarea unui obiectiv.

Animalul este si el in misiune, are un rol bine definit, de prevenire a pericolelor si de intimidare a persoanelor rau intentionate. Cainele si agentul de paza sunt foarte utili in misiunile de interventie dar si in cazul misiunilor mai speciale in care rolul lui este de a-l dubla in misiunea sa de paza. Cainele este dresat nu doar sa isi insoteasca stapanul in misiuni de paza ci si sa ii atace pe infractori, sa pazeasca bagaje, autoturisme, cai de acces, etc.

Noaptea sau pe timp de vreme rea cainele este un ajutor de nadejde in finalizarea cu succes a misiunii.

Garda de corp

Garda de corp (sau agent de protectie executiva) este un agent operativ privat sau guvernamental care protejează una sau mai multe persoane, de obicei o persoana publica, cu avere substantiala sau o personalitate politica. Protejeaza aceste persoane impotriva furturilor, atacurilor, rapirilor, omorurilor, hartuirilor, pierderilor de informatii confidentiale, amenintarilor sau a altor infractiuni.

Munca unui agent de garda de corp este una discreta, de planificare atenta a deplasarilor, contactelor, inspectare a locatiilor, a vehiculelor si de insotire a beneficiarului. Misiunea sa este de a extrage in conditii de siguranta beneficiarul in cazul aparitiei unui pericol. In ultima instanta, pregatirea fizica, tactica, psihica, folosirea armamentului din dotare, asistenta medicala de urgenta prin trusa BSL (Basic Life Support) sunt cele care fac diferenta pentru viata si integritatea fizica a beneficiarului.

Interventie rapida

Agentii patrulelor mobile asigura o prezenta activa la fata locului. Patrulele mobile sunt utilizate pentru a le aminti hotilor si vandalilor ca acel loc este in mod permanent monitorizat si verificat. Pe langa patrulare, noi realizam si proceduri de rutina la locatia clientului.

Agentii nostri mobili sunt permanent in contact cu centrul de comanda Colosseum Security folosind in permanenta aparate de emisie-receptie.

Echipajele de interventie raspund rapid la alertele date de alarme. Inarmati cu experienta si cunostinte, ei determina mai intai seriozitatea alarmei si intreprind actiuni necesare pentru rezolvarea situatiei, fiind excelent antrenati si sustinuti de reglementarile legale in vigoare.